gebruiksvoorwaarden

VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIE 

Made27 Jewels verzendt alle bestellingen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling. Klanten betalen €3,90 verzendkosten per bestelling. De verzending gebeurt per brievenbus post en wordt gestuurd naar het opgegeven postadres.

VERZENDING BINNEN EUROPA

Klanten binnen de EU betalen  €15,00 verzendkosten. Buiten de EU bedragen verzendkosten €25,00.

RETOURNEREN

We willen graag data je tevreden bent met je Made27 Jewels aankopen. Mocht dat helaas niet het geval zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd of geruild worden. Het product moet ongedragen en onbeschadigd zijn en (voor zover mogelijk) verpakt zijn in de originele en onbeschadigde verpakking. Voeg je naam en adres toe! 

Geretourneerde sieraden moeten verstuurd worden naar onderstaand adres:

Made27 Jewels

Walbreukergraaf 27

6041 NW Roermond

Afdeling retour

Zodra wij het artikel hebben ontvangen, zullen wij het artikel zo snel mogelijk beoordelen en indien nodig omruilen dan wel vergoeden. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

Uitzondering hierop zijn de ringen. Deze worden op maat gemaakt en kunnen om die reden niet worden geretourneerd.

KOSTEN RETOURNEREN

Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor, en je bent verantwoordelijk voor het vervoer. Om die reden is het verstandig het product retour te zenden via de pakketpost, zodat je een bewijs van verzenden hebt.

Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt Made27 Jewels de kosten van een retourzending voor haar rekening. Indien je het product niet wilt ruilen, zullen wij jouw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen.

RUILEN

Geef aan voor welk artikel je het retour gestuurde artikel wilt ruilen, inclusief de productnaam, eventueel maat en kleur. Bij ruiling wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

 N.B.: Het retourproces duurt twee weken. Indien je na die tijd nog niets van ons gehoord hebt, neem dan contact met ons op via made27jewels@gmail.com.

roermond, 2 september 2016

Made27 jewels is een onderdeel van Mediarts bv. 

KvK:12053017  BTW: NL812709822B01